Tim

MATEJA ZORBAS, mag.praesc.educ.
Rođena 11.7.1986. u Zagrebu. Završila je XI. gimnaziju, a poslije toga i Učiteljski fakultet, odsjek u Petrinji. Nakon sedmogodišnjeg iskustva u praksi kao odgojitelj u dječjim vrtićima grada Zagreba, magistrirala je na Učiteljskom fakultetu, Sveučilišta u Zagrebu i time stekla naziv magistra ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. U vrtiću u kojem radi provodi obogaćeni cjelodnevni program ranog učenja engleskog jezika. Honorarno je radila kao animator u dječjim igraonicama. Višegodišnje praktično iskustvo, edukacija i usavršavanje doveli su do otvaranja igraonice Malci. Zahvaljujući stalnom kontaktu s djecom, ima puno iskustva u osmišljanju raznih igara koje će razveseliti dječja lica.

ANTONIJA ĐURAN, mag.praesc.educ.
Rođena 04.08.1983. u Zagrebu. Završila je XVIII. jezičnu gimnaziju, a potom diplomirala na Učiteljskoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu i stekla zvanje odgojitelj predškolske djece. Prva radna iskustva s djecom stekla je kao teta čuvalica i animatorica na dječjim rođendanima. Dosadašnji desetogodišnji radni staž provela je u Dječjim vrtićima grada Zagreba radeći kao odgojitelj u obogaćenom programu – rano učenje engleskog jezika. Tijekom radnog staža stekla je nova znanja, iskustva radeći s djecom svih uzrasta, sudjelovala na prezentacijama, izložbama dječjih likovnih radova, projektima. Otvorenost prema novim spoznajama i idejama u radu s djecom joj je bila motivacija da upiše i Diplomski studij na Učiteljskom fakultetu gdje je 2016. godine stekla diplomu magistra ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Otvorena, komunikativna , vesela i spremna na ispunjavanje svih želja slavljenika.

ANĐELA MILOLOŽA
Rođena 27.7.1994. u Zagrebu. Završila je opću gimnaziju u Sesvetama. Studentica je 4.godine Učiteljskog fakulteta u Zagrebu, odsjek u Petrinji. Ima višegodišnje iskustvo u radu s djecom. Radila je kao animatorica u dječjim igraonicama i brojnim dječjim radionicama. Komunikativna je, vesela i spremna na suradnju i timski rad. Ima volje i mašte osmisliti i realizirati rođendan po mjeri svakog djeteta.

KATARINA MILOLOŽA
Rođena 10.3.1993. u Zagrebu. Završila Srednju školu Sesvete, smjer Opća gimnazija. Trenutno je zaposlena i radi u Zagrebačkom holdingu. Svoja prva iskustva u radu s djecom stekla je kao teta čuvalica, te honorarno radi kao animatorica u dječijim igraonicama i rođendaonicama. Komunikativna i društvena osoba, strpljiva i spremna ispuniti svaku dječiju želju. Tijekom višegodišnjeg bavljenja djecom stekla je iskustvo u radu s djecom svih uzrasta, kao i djecom s poteškoćama u razvoju. Otvorena prema novim idejama, iskustvima i kreativnom osmišljavanju svakog novog rođendana.